JELENTKEZÉS A VERSENYRE

A jelentkezés a bajnokságra szeptember 14-én, 10:00 órakor indul és szeptember 19 22:00-ig tart. Nevezni itt, a honlapon keresztül tudtok majd. Tapadjatok a képernyőre, gyorsan be fognak telni a helyek!

A nevezéseket időrendi sorrendben regisztráljuk. Fontos: összesen 256 játékost tudunk elfogadni, 20 fő pedig várólistára kerül. Ha tehát valaki mégsem szeretne vagy nem tud részt venni a bajnokságon, egy várólistás lép a helyére (itt is időrend alapján). A bejutott versenyzőket e-mailben értesítjük!

A kupára minden 14. Életévét betöltött magyar állampolgár regisztrálhat. Amennyiben a játékos nem töltötte be 18. életévét, úgy a versenyben csak szülői hozzájárulással vehet részt. A regisztrációval 18 évet be nem töltött jelentkező elismeri, hogy a szülő tudomásul vette a szabályzatot és hozzájárult a részvételhez. A Szervező a verseny bármely szakaszában bekérheti írásos formában az itt mellékelt szülői hozzájárulást: Szülői hozzájárulás

SELEJTEZŐ MÉRKŐZÉSEK

Határidő: Szeptember 22.

Svájci rendszer:
A svájci rendszer alapelve, hogy minden fordulóban az előzőleg azonos vagy hasonló teljesítményt elért versenyzők kerülnek szembe egymással. A győzelem 3 pontot, a vereség 0 pontot ér.
Így tehát egy forduló győztese olyannal játszik a következő fordulóban, aki szintén győzött az előzőben, ha valaki vesztett egy fordulóban, a következő fordulóban szintén olyannal fog játszani akinek hasonló számú veresége van.
Ezek után a legtöbb vereséggel rendelkező játékosok eliminálódnak, a több győzelemmel rendelkezők pedig továbbjutnak.A NAGYDÖNTŐ

Határidő: Szeptember 25.

A döntő szeptember 25-én, 14:00-tól lesz a Vodafone budapesti székházában, az úgynevezett Ready Business Zone-ban. Itt versenyadminok és observerek ügyelnek majd arra, hogy minden a szabályoknak megfelelően menjen. Az utazás költségét természetesen mi álljuk.

Fontos: a döntőbe bejutott 8 játékosnak offline, fizikailag itt kell lennie!

FONTOS INFORMÁCIÓK

Kattints ide a legfontosabb információkért a kupával kapcsolatban: jelentkezés, infók, közvetítés!