HEARTHSTONE MAGYAR KUPA POWERED BY VODAFONE

A Hearthstone Magyar Kupa powered by Vodafone Magyarország legnagyobb Hearthstone versenye. A tét 200 000 Ft és egy all-inclusive utazás az ESL One Katowice 2019 bajnokságra. A szeptember végén zajló Hearthstone Magyar Kupa powered by Vodafone egy online selejtezőből és egy offline döntőből áll majd. Nevezni szeptember 14-től lehet itt, a honlapon keresztül. A kupát a Fusion TV-n közvetítjük majd. Ne maradj le!

A bajnokságot az Esport Universum szervezi és a Vodafone támogatja.

JELENTKEZÉS A HEARTHSTONE VERSENYRE

A jelentkezés a bajnokságra szeptember 14-én, 10:00-kor indul és szeptember 19. 22:00-ig tart. Nevezni az alábbi linken tudtok jelentkezés Tapadjatok a képernyőre, gyorsan be fognak telni a helyek!

A nevezéseket időrendi sorrendben regisztráljuk.
Fontos: összesen 256 játékost tudunk elfogadni, 20 fő pedig várólistára kerül.

Ha tehát valaki mégsem szeretne vagy nem tud részt venni a bajnokságon, egy várólistás lép a helyére (itt is időrend alapján). A bejutott versenyzőket e-mailben értesítjük!

A kupára minden 14. Életévét betöltött magyar állampolgár regisztrálhat. Amennyiben a játékos nem töltötte be 18. életévét, úgy a versenyben csak szülői hozzájárulással vehet részt. A regisztrációval 18 évet be nem töltött jelentkező elismeri, hogy a szülő tudomásul vette a szabályzatot és hozzájárult a részvételhez. A Szervező a verseny bármely szakaszában bekérheti írásos formában az itt mellékelt szülői hozzájárulást: Szülői hozzájárulás
A kupa versenyszabályzatát itt érhetitek el.

NYEREMÉNY

A verseny összdíjazása 200 000 Ft. A pénznyereményt a döntő után 30 nappal fizetjük ki, így a nyertesektől banki és adózási adatokat is kérünk majd.

Nyeremények felosztása: *

1. helyezett - 100.000
2. helyezett - 60.000
3. helyezett - 40.000


* Adózás utáni, nettó összegek.

A győztes egy két főre szóló, all-inclusive utazást is bezsebelhet az ESL One Katowice 2019 bajnokságra. Az utazástól, a szálláson át a belépőig minden költséget mi állunk. A Blizzard felajánlásából a versenyzők nagy értékű, egyedi tárgynyereményekre is szert tehetnek.