Regisztrációs leírás a kupához

Kárpáti András – Kommentátor interjú
2018-09-16
,,Én mentem versenyezgetni”
2018-09-20

Regisztrációs leírás a kupához

Úgy látszik az első kihíváshoz el sem kellett érkezni a versenyhez, a jelentkezés maga vált a bemelegítő ellenféllé a Hearthstone Magyar Kupában. Aggodalomra semmi ok, az alábbi összefoglalóval igyekszünk minden jelentkező segítségére sietni.

A jelentkezés menete lépésről lépésre:

– A jelentkezést a http://hsverseny.hu/jelentkezes/ oldalon tudjátok elkezdeni, ami átvezet a Toornament oldalára, ahol a szükséges adatok megadása az első lépés a jelentkezés elfogadása felé:

 

– Az első szekció (Player Nickname) egy becenév, amit magatoknak választotok ki. Azért legyen szalonképes!

– A második rublikába (Polgári Név) mindenki teljes nevét várjuk.

– A harmadik kitöltendő helyre (Battle ID/Battle Tag) a Battle.net applikációban megtalálható számkóddal ellátott azonosítót kell beírni.
Ez alapján tudtok részt venni és vesznek fel barátlistára majd az adminok és a megfigyelők, amit mindenképpen fogadjatok el.

– A negyedik és az ötödik “Deck Link 1,2” címmel ellátott szövegdobozokban ,melyek eddig több jelentkezést is elnyeltek, a versenyben használt paklikat kell előre megadnotok.
Ehhez a Hearthstoneban elkészített Standard paklitokat kell először a játékból kimásolni (Copy-ra kattintani, ami a hős képére vitt egérrel jelenik meg).

 

 

A kimásolt tartalmat az itt megadott oldalra, nem magába a regisztrációba, beillesztenetek:
https://tools.millenium.org/hearthstone-deckbuilder/creer-deck?lang=en

 

 

Itt az “Import” gombra kattintva megjelenik a paklitok. Az itteni lap alján a “Next” gombra kattintva mind kód, mind URL link formájában megtalálható a paklitok általunk is hozzáférhető formája.

 

Kérjük az URL-t adjátok meg a jelentkezéskor a két különböző pakliról, amit a “Copy URL”-el kimásoltok és a rublikába CTRL+V-vel illeszthettek be.
Igen! Kétszer ki kell tennünk benneteket ennek a tortúrának, hogy mindkét paklitokat le tudjátok adni és részt tudjatok venni a selejtezőn.

 

– A következő sor újra egy email cím, ami eltérhet a toornamenten regisztrálttól, de ennek a döntőnél lehet csak szerepe, tehát be lehet írni ugyan azt az email címet is, amivel az oldalra regisztráltatok.


– Az utolsó kitöltendő információ a discord azonosítótok. Ez közvetlen kommunikációs csatorna a versenyzők és a versenyt szervezők között. A nevezést elfogadó és elutasító üzenetekben kaptok discord szerverünkhöz egy linket és mi a rublikában megadott információ alapján fogunk azonosítani benneteket.


– Ezután már csak ráböktök a paklitok két classára és el is érkezünk az utolsó lépéshez.


– A fent leírt nevezés után az adataitok alapján három accounttal fel fogunk venni benneteket a barátlistánkra a Battle.net applikációban (ESUadmin,fusiontv1 és fusiontv2 nevekkel). Ez a verseny zökkenőmentességéhez szükséges, viszont csak miután elfogadtátok mindhárom kérelmet jelzünk vissza regisztrációtok elfogadásáról.


Kérjük figyeljetek arra, hogy az adatokat helyesen és a szabályoknak megfelelően adjátok le. Hiba esetén nem áll módunkban elfogadni a jelentkezéseket. Elfogadott, vagy elutasított jelentkezés esetén a Toornament oldalára regisztrált email címen értesítünk benneteket.


Reméljük az itt leírtak hasznotokra válik, hogy könnyebben megtaláljátok a kiutat a jelentkezés útvesztőjéből. Ha esetleg további segítségre van szükségetek, írjatok nekünk a hsverseny@esportuniversum.com címre.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.