Holnap selejtező és élő adás!

,,Én mentem versenyezgetni”
2018-09-20
Selejtező összefoglaló – Végeredmények
2018-09-23

Holnap selejtező és élő adás!

 

Szombaton kezdetét veszi a Hearthstone Magyar Kupa – powered by Vodafone selejtezője. A nyolc fordulós megmérettetés 12:00-tól indul, az élő adással pedig 15:30-kor csatlakozhattok be a mérkőzésekbe.

 

 

Több, mint 160 játékos méri össze majd tudását, és a selejtező végére a legjobb 8 játékos meghívást kap az offline döntőre, ahol megküzdhetnek az értékes nyereményekért.

Rácz Csaba és Szász István vezényletével pedig becsatlakozhatunk a selejtező második felére, 15:30-tól a Fusion TV Twitch csatornáján : https://www.twitch.tv/fusiontv1

 

A szombati adás alatt pedig a nézők is nyerhetnek a közvetítés alatt, Blizzard által felajánlott Hearthstone kitűzőket. Ehhez nincs más dolgotok, mint a szombati nap során Instagramon követni a Fusion TV-t (instagram.com/fusiontv1) vagy feltölteni egy képet a #hearthstonemagyarkupa hashtaggel. A három szerencsés nyertes a Barcraft Budában veheti majd át a nyereményt, egy 20%-os Barcraft kupon kíséretében!

 

A szombati online selejtező után kedden folytatódik a Hearthstone Magyar Kupa powered by Vodafone, a legjobb 8 játékos között zajló döntő mérkőzésekkel. A kommentátorok ekkor már Siófokon lesznek, a játékosok pedig exkluzív környezetben, a Vodafone budapesti székházából játszanak.

 

A döntő napja egy gálameccsel kezdődik majd: a 9. és 10. helyen végzett játékosok kapnak lehetőséget arra, hogy megnyissák a végső összecsapást a Hearthstone Magyar Kupa powered by Vodafone utolsó etapjában. Érdemes tehát küzdeni a legjobb helyekért már az elejétől kezdve: exkluzív Blizzard ajándékok, pompás helyszín és persze a pénznyeremény. ELŐ A LEGJOBB PAKLIKKAL!!!

Szombaton találkozunk, 15:30 – https://www.twitch.tv/fusiontv1
A versenyzőknek pedig sok szerencsét!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.