Regisztrációs leírás a kupához
2018-09-18
Holnap selejtező és élő adás!
2018-09-21

,,Én mentem versenyezgetni”

 

A nevezők már élezgetik a kártyalapok széleit, a stúdió már alakul a szombati megmérettetésre… lassan minden készen áll, hogy kezdetét vegye a Hearthstone Magyar Kupa – powered by Vodafone selejtezője.

Szombaton 12:00-tól indul a selejtező, aminek az utolsó fordulóiba mi is becsatlakozunk élőben, hogy együtt nézhessük meg, ki lesz az a nyolc játékos, akik jövő hét kedden megküzdhetnek majd a díjazásainkért.

 

 

Csabi és István kommentálásában láthatjuk majd a selejtezőt élőben, akik több éves szakmai hátterüket kihasználva, a következő tanácsokkal segítik most a versenyzőket:

 
Csabi motivációja:

,,Jó versenyezgetést, én mentem versenyezgetni!”

 
István motivációja:
,,Az RNGesus legyen veletek!”

  

Minden fordulóban a hasonló pontszámmal rendelkező játékosok kerülnek majd össze a svájci rendszerben zajló selejtezőben, 8 fordulón keresztül. Az így kialakult legjobb 8 helyezett pedig meghívást kap a keddi offline döntőre a Vodafone budapesti székházába.
A tét pedig nem kevés: 200.000 Forint összdíjazás, egy két főre szóló all-inclusive utazás az ESL One Katowice 2019 bajnokságra és értékes, egyedi tárgynyeremények a Blizzard felajánlásával a versenyzők között.

Tartsatok velünk szombaton, 15:30-tól érkezünk az élő adással: https://www.twitch.tv/fusiontv1

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.